keindahan itu ada di sini...

Dia berkata: Aku ingin menjadi orang yang paling baik.

Baginda s.a.w. menjawab : Jadilah orang yang berguna kepada masyarakat maka engkau akan jadi sebaik-baik manusia.

Wednesday, December 28, 2011

kronologi 2011 yg bakal b'lalu..

menjelang tahun 2012 yg bakal menjengah tak berapa hari je lagi..rasa nak recall balik ape yg dah b'lalu utk tahun ni..pada aku 2011 b'lalu dgn terlalu banyak kisah...mcm2 yg dah dilalui..semoga tahun 2012 akan jadi the best year utk semua org...:)

TIME FRAME 2011
JANUARY
·         Keje ngan UiTM Pahang.
·         Da b’gelar tunang org..
·         Beli CCR 7514…J
·         Joined p’tandingan gerbang cinta musim ke 2
February
·         Applied utk keje lain (tp xde yg sgkut pun)
·         Planned nk join international management trainee ngan Nippon Paint,tp wat half way je sbb kene g middle east..(applied ni diam2 je..xde org tau pun..)
·         Menang 3rd place contest gerbang cinta.
March
·         KAHWIN!!!kene kawen awal sbb menang contest tu..dorg sponsored event utk bln march..
·         Date kawen same dgn date pilihan raya kecil adun kerdau. (ade dgr cite org b’cerita aku kawin sponsored by UMNO..hello..i penat2 masuk contest okey…)
·         Bunting pelamin..:)
April
·         Majlis resepsi belah lelaki..nasib baik peknen xde alahan..b’sanding b’3..:)
·         Bufday s’dri..dpt adiah hp dr encik suami
·         Gugur time 8 minggu..(only God knows what is the best 4 us..)
May
·         Nekad nak cari keje lain sbb da penat jd weekend husband & wife(was thinking of I shud do somtin’ after da miscarriage)
·         Applied keje lain
June
·         Xde gud news tntang keje lain
·         Honeymoon ke teluk dalam resort Pulau Pangkor (sponsored by gerbang cinta)
July
·         Attended many interviews for new job (da confused plak nk decide nk pilih yg mane?)
·         Decided go to LimKokWing Cyberjaya (LUCT)
·         Bday encik suami..
August
·         Start new job at LimKokWing
·         Start new life as a fulltime wife instead of weekend wife..:)
·         1st raya as a wife..blk dua kg..
September
·         We both decided beli rumah @ kotaseriemas sepang.
·         Enjoyed 1st salary @ LUCT
October
·         2nd honeymoon @ Kota Kinabalu Sabah
November
·         BFF kawen
Disember
·         3rd honeymoon @ pangkor laut resort (sponsored by tv9)
Pic kawen kami cover story Utusan Malaysia 9 Mac 2011

Resepsi  time bertiga...

7 comments:

  1. saye peminat kamu di gerbang perkahwinan..

    :)

    ReplyDelete
  2. haih...ade peminat?tq ea..:)harap2 skang pun minat lg la...hehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha...opecoz la minat lg...
    :p

    ReplyDelete
  4. sy pn nk jd pmnat kmu la,huhu

    ReplyDelete
  5. haaa...sile2..jd peminat xyah bayar..:)

    ReplyDelete
  6. saya anak murid madam kat jengka dulu. kompem2 jadi peminat madam dalam gerbang cinta. hehehe

    ReplyDelete
  7. sedih bila baca yang "miscarriage" tu, tapi xpe. anak yang missed tu akan sentiasa berdoa untuk kedua ibu bapanya sampai ke syurga.Ameen , by the way madam, banyak no dapat sponsor. mcm retis dah mdm! ahaha :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...