keindahan itu ada di sini...

Dia berkata: Aku ingin menjadi orang yang paling baik.

Baginda s.a.w. menjawab : Jadilah orang yang berguna kepada masyarakat maka engkau akan jadi sebaik-baik manusia.

Thursday, December 1, 2011

Tak Payah Ikat Plastik Pakai Getah Tempe dah Lepas ni...

Hari ni aku penat lebih cket sbb banyak fikir..pagi td jage exam..So, ni ngah b’senang2 bace itu ini..T’jumpe satu idea yang sgt bernas..Mungkin ade yg try kot bende ni. Tapi aku baru je jumpe..huhu..poor me..really outdated. Aku mmg ade masalah nak simpan barang halus mcm kacang tanah, sagu, dan  seangkatan dgn nya. Selalunye aku kuarkan seme pastu masuk dlm tupper ware.hehehe..kalo malas sgt ikat je plastic tu ngan getah tempe..abes cite. Tapi cara ni bijak..lepas ni b’gegas aku nak tiru idea ni….Ini pun nk kene tiru kan?x leh pk s’diri..mcm mana nk jd Innovation Generation ni…?huhu.biasenye aku wat cam ni je...
Ni la dia..ikat je ngan getah tempe...

Lepas ni aku nak wat mcm kt bwh ni la.....
Inila dia innovation yg aku bangga2 kan tu...:)

4 comments:

  1. waa..brilliant idea. tp i still prefer letak dlm tupperware or balang..lebih kemas.

    ReplyDelete
  2. ni kalo da out of tupperware..bole la pakai..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...